Marc Jiménez

Acordió

Biografia

Va néixer el dia 2 de Desembre de 1996. Inicia els seus estudis musicals al setembre de l’any 2004 al conservatori de Cervera amb la professora Marta Augé. Un any després i fins a l’acabament del Grau Professional, continuà les seves classes amb la professora d’acordió Sonia Peiró, en l’actualitat, estudia el Grau Superior de musica a l’ESMUC amb el professor Blai Navarro.

La seva trajectòria l’ha portat a participar en diversos concursos , 3r i 2n premi obtingut en dues edicions consecutives del Concurs “L’Arjau” de Barcelona, un segon premi en la modalitat Certamen i tres medalles d´or consecutives també, en la modalitat festival, al “ certamen Guipuzcoano de Acordeón de Arrasate”, així com també, en la ultima edició, en va obtenir una quarta medalla d´or, quatre Mencions d´Honor consecutives també al concurs Sant Anàstasi de Lleida, i un 3r , 2n i 1r Premis ( ordenats cronològicament ) en la modalitat de solista al concurs de música viva de Cervera.

AcordCello

Quan un músic es posa davant una partitura no en té prou en saber què hi posa. Ni tan sols en reconèixer totes les notes, acords, ritmes, harmonies, etc. La seva feina consisteix en saber interpretar, posar el talent i la pràctica d’un grapat d’anys d’estudis, hores i esforços al servei de qui l’escolta. Transmetre emocions, donar els matisos necessaris i, finalment, transportar a cadascuna de les persones que formen part del públic a indrets que, sovint, ni tan sols pot imaginar. Crear una atmosfera per tal que, el que un dia un autor va plasmar en un paper, sigui escampat arreu amb sensibilitat i respecte vers l’obra original

Avui en dia, tenim la sort de poder accedir a la majoria de textos musicals: clàssics i contemporanis, versions i adaptacions de tot tipus. Disposem de mitjans que ens obren un ventall de possibilitat per poder convertir una peça aparentment innocent en un riu de sensacions o simplificar una obra orquestrada en una peça senzilla i emocional capaç de remoure racons oblidats.

La partitura i el llarg camí fins a la seva interpretació: Aquesta és la nostra raó de ser com a professionals i, amb ella, la voluntat d’aportar una experiència sensorial que desperti un món de records i vivències tant íntimes com extraordinàries.

Marc

Jiménez

Edmon

Bosch